Τετάρτη 16 Σεπτεμβρίου 2009

ΖΕΣΤΑΙΝΟΥΝ ΤΙΣ ΜΗΧΑΝΕΣ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΙΚΑ ΕΠΙΤΕΛΕΙΑ ΣΤΗΝ ΑΧΑΪΑ

Τα κλιμάκια που έχουν δημιουργηθεί, περιοδεύουν σε όλο το νομό, ενώ προετοιμάζονται τα εκλογικά κέντρα και οι κεντρικές προεκλογικές συγκεντρώσεις.

Στη Ν.Δ. προετοιμάζουν το εκλογικό κέντρο που θα βρίσκεται στην οδό Κορίνθου, ενώ δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμα αν ο Πρωθυπουργός Κ. Καραμανλής θα είναι ο κεντρικός ομιλητής στην προεκλογική συγκέντρωση του κόμματος.
Την ίδια ώρα συνεχίζεται η γκρίνια και σε τοπικό επίπεδο τόσο για το ψηφοδέλτιο όσο και για τον τρόπο που κινούνται στελέχη τους ΝΟΔΕ εν όψει των εκλογών.

Το ΠΑΣΟΚ εντός των ημερών θα λειτουργήσει το εκλογικό κέντρο που βρίσκεται στο κάτω μέρος της Πλατείας Γεωργίου, ενώ τα τοπικά στελέχη αναμένουν την απόφαση της Ιπποκράτους για την εμφάνιση του Προέδρου του Κινήματος Γ. Παπανδρέου στην Πάτρα.

Πυρετωδώς εργάζονται και στο ΚΚΕ για την προεκλογική συγκέντρωση του κόμματος στις 25 Σεπτεμβρίου με ομιλήτρια την Γ.Γ. του κόμματος Αλέκα Παπαρήγα, που θα ανοίξει επίσημα τον εκλογικό αγώνα.

Στο ΣΥΡΙΖΑ το εκλογικό κέντρο στο πάνω μέρος της Πλατείας Γεωργίου είναι έτοιμο και αναμένεται να λειτουργήσει από σήμερα, ενώ η προεκλογική συγκέντρωση προγραμματίσθηκε για την Πέμπτη 1η Οκτωβρίου χωρίς να έχει αποσαφηνισθεί αν ο Αλέξης Τσίπρας θα αναπτύξει το πρόγραμμα του κόμματος.

Τέλος χθες δόθηκε στη δημοσιότητα το ψηφοδέλτιο του ΛΑΟΣ στην Αχαΐα.
Όπως είναι γνωστό σε αυτό συμμετέχουν το πρώην στέλεχος της Ν.Δ. , Γεωργία Ντάτσικα και ο πρώην βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Αλέκος Χρυσανθακόπουλος.