Σάββατο 10 Οκτωβρίου 2009

ΑΛΛΑΖΕΙ ΤΟ ΣΚΗΝΙΚΟ ΤΟΥ ΚΑΙΡΟΥ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ

Σύμφωνα με τα τελευταία προγνωστικά στοιχεία ο «καλοκαιρινός» καιρός που επικρατεί από τις αρχές του μηνός θα διατηρηθεί έως και τη Δευτέρα 12/10 καθώς οι αντικυκλωνικές συνθήκες που επικρατούν στην ατμόσφαιρα πάνω από την ευρύτερη περιοχή μας εμποδίζουν την κάθοδο των ατμοσφαιρικών διαταραχών που αναπτύσσονται στα βόρεια της Ευρώπης.

Από την Τρίτη 13/10 όλα δείχνουν ότι η κυκλοφορία της ατμόσφαιρας θα αλλάξει με συνέπεια να μεταβληθεί και ο καιρός στην Ελλάδα.
Η επικράτηση ισχυρής αντικυκλωνικής ροής στα ΒΔ της Ευρώπης θα ευνοήσει την επέκταση μίας σφήνας χαμηλών πιέσεων προς την περιοχή μας με άμεσο επακόλουθο την σημαντική πτώση της θερμοκρασίας σε συνδυασμό με βροχές, την ένταση των οποίων θα διευκρινίσω τις επόμενες ημέρες.

Συμπερασματικά, από την Τρίτη 13/10 και έπειτα ο καιρός δεν θα θυμίζει στο παραμικρό, τον καιρό που διάγουμε το τελευταίο διάστημα.
από το meteo-news.gr

ΥΨΗΛΕΣ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΕΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ

Το τελευταίο Σαββατοκύριακο με υψηλές θερμοκρασίες είναι αυτό που διανύουμε. Η θερμοκρασία αναμένεται να φθάσει στους 31 βαθμούς Κελσίου. Το σκηνικό του καιρού αλλάζει από τη Δευτέρα με σημαντική πτώση της θερμοκρασίας και βροχές.
Αναλυτικά:
Γενικά καλός θα συνεχίσει να είναι ο καιρός και αύριο Σάββατο σε ολόκληρη την χώρα με λίγες αραιές νεφώσεις στα νότια της χώρας. Στα Δυτικά Κεντρικά και Βόρεια ηπειρωτικά τις πρωινές ώρες η ορατότητα αναμένουμε να είναι περιορισμένη.

Άνεμοι

Οι άνεμοι θα πνέουν στο Αιγαίο από βόρειες διευθύνσεις και θα φτάσουν τοπικά, και τα 5 Beaufort ενώ στο Βόρειο Αιγαίο θα φτάσουν τα 4 Beaufort . Στο Ιονιο θα πνέουν από μεταβλητές διευθύνσεις και δεν θαξεπεράσουν τα 3 Beaufort.
Θερμοκρασία

H θερμοκρασία θα παραμείνει σε υψηλά για την εποχή επίπεδα και θα φτάσει στα Βόρεια τους 28 βαθμούς στα Κεντρικά τους 30 στα Δυτικά τους 29 βαθμούς και στα νησιά του Αιγαίου την Κρήτη και τα Δωδεκάνησα τους 28 βαθμούς.

από το meteo-news

ΣΤΗΝ ΗΛΕΙΑ ΑΥΡΙΟ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ

Στο νομό Ηλείας θα βρεθεί αύριο ο πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου, προκειμένου να επισκεφθεί δημοτικά διαμερίσματα σε πυρόπληκτες περιοχές, όπως άλλωστε είχε δεσμευτεί προεκλογικά.
Στις 12 ο κ. Παπανδρέου θα μεταβεί στην Αρχαία Ολυμπία.

ΒΓΗΚΑΝ ΜΑΧΑΙΡΙΑ

Βγήκαν μαχαίρια στην τοπική Ν.Δ. εν όψει του συνεδρίου του κόμματος στις 8 Νοέμβρη.
Ο Μιχάλης Μπεκίρης χαρακτήρισε γελοιότητες την πρόταση Νικολόπουλου να στηθούν κάλπες στο Νομό για την ανάδειξη του υποψηφίου για την προεδρία του κόμματος.

Υπέρ της πρότασης Νικολόπουλου τάχθηκε και ο Νίκος Παπαδημάτος, καθώς και άλλα στελέχη, τα οποία τόνισαν πως η βάση της Νέας Δημοκρατίας πρέπει να έχει τον πρώτο λόγο για τον νέο πρόεδρο του κόμματος.

ΘΑ ΑΦΕΘΕΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ;

H απίστευτη περιπέτεια του Καλαβρυτινού εθελοντή Αθανάσιου Λερούνη φαίνεται πως λαμβάνει τέλος, αφού πληροφορίες αναφέρουν ότι οι Ταλιμπάν που τον κρατάνε όμηρο από τις 8 Σεπτεμβρίου, διαπραγματεύονται την απελευθέρωσή του.

ΚΑΝΟΝΙΚΑ Η ΑΠΕΡΓΙΑ

Κανονικά θα προχωρήσουν στην 48ωρη απεργία που έχουν προκηρύξει για τη Δευτέρα και την Τρίτη οι εργαζόμενοι στον Τομέα Καθαριότητας του Δήμου Πατρέων.
Οι εργαζόμενοι θέτουν αιτήματα που έχουν να κάνουν με την υγιεινή και την ασφάλεια στο Χώρο Υγειονομικής Ταφής Απορριμμάτων στην Ξερόλακκα, καταγγέλλοντας παράλληλα πως τα απορριμματοφόρα του Δήμου είναι σαράβαλα και πως εγκυμονούν κινδύνους.
Την ερχόμενη Τρίτη οι εργαζόμενοι θα έχουν νέα συνάντηση με τον Δήμαρχο Πατρέων, ώστε να καταθέσουν τις προτάσεις τους για τα μέτρα που ανακοίνωσε ο κ. Φούρας ώστε η Πάτρα να γίνει καθαρή πόλη.

ΑΝΗΛΙΚΟΙ ΛΗΣΤΕΣ

Στα χέρια της αστυνομίας έπεσαν τρεις ανήλικοι Ρομά όταν προσπάθησαν να αφαιρέσουν ρούχα από κατάστημα που βρίσκεται στην οδό Μαιζώνος.

Η ιδιοκτήτρια τους αντιλήφθηκε και έδρασε αστραπιαία με αποτέλεσμα μετά από λίγα λεπτά να συλληφθούν από άνδρες της Αστυνομίας που έφτασαν στο σημείο.

ΕΛΕΥΘΕΡΕΣ ΟΙ ΝΕΑΡΕΣ

Ελεύθερες με περιοριστικούς όρους αφέθησαν οι δύο νεαρές, 17 και 18 ετών, οι οποίες κατηγορούνται για το αδίκημα της ληστείας σε βάρος μιας 14χρονης μαθήτριας στην περιοχή της Αγίας Σοφίας.
Οι νεαρές απείλησαν τη μαθήτρια με μαχαίρι και της αφαίρεσαν το ποσό των 15 ευρώ, αλλά και το κινητό της τηλέφωνο.
Η μαθήτρια κατήγγειλε το περιστατικό στην αστυνομία, που εντόπισε και συνέλαβε τις ανήλικες, οι οποίες όπως διαπιστώθηκε έχουν διαπράξει και άλλες παρόμοιες πράξεις.

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΨΥΧΙΚΗ ΥΓΕΙΑ

O Σύλλογος Ψυχικής Υγείας – Σ.Ο.Ψ.Υ. διοργανώνει σήμερα από τις 10 το πρωί έως τις 3 το μεσημέρι στην Πλατεία Γεωργίου, ενημερωτική εκδήλωση για την ψυχική υγεία προσκαλώντας όλους τους πολίτες να συμμετάσχουν. Σκοπός της εκδήλωσης είναι η ενημέρωση του πολίτη για την Ψυχική Νόσο τα συμπτώματα και την αποκατάσταση.

Παρασκευή 9 Οκτωβρίου 2009

ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ

Άκαρπη απέβη η συνάντηση του Δημάρχου Πατρέων Α. Φούρα με τους εργαζόμενους στον τομέα Καθαριότητας, οι οποίοι θα πραγματοποιήσουν κανονικά την 48ωρη προειδοποιητική απεργία που έχουν εξαγγείλει για την Δευτέρα και Τρίτη.
Οι εργαζόμενοι δηλώνουν πως θα κλιμακώσουν τις κινητοποιήσεις τους αν δεν ληφθούν άμεσα μέτρα για την υγιεινή και την ασφάλεια στους χώρους εργασίας.

Ο ΣΠΗΛΙΟΣ ΕΣΠΑΣΕ ΤΗ ΣΙΩΠΗ ΤΟΥ

Κόλαφος για τον Καραμανλή και την ηγετική ομάδα της Ν.Δ. αποτελεί η επιστολή του πρώην Υπουργού Εθνικής Άμυνας Σπήλιου Σπηλιωτόπουλου που ο ίδιος παρέδωσε το 2007 στον πρωθυπουργό κάνοντας τότε γνωστή την παραίτησή του.
Ο πρώην υπουργός αποφάσισε να δώσει τώρα στη δημοσιότητα τη συγκεκριμένη επιστολή, η οποία από το περιεχόμενό της χαρακτηρίζεται προφητική. Ο κ. Σπηλιωτόπουλος κατακεραυνώνει το διεφθαρμένο σύστημα εξουσίας που κυοφορούσε στους κόλπους της η Ν.Δ. προβλέποντας τον κίνδυνο της εκλογικής συντριβής, εξαιτίας των σκανδάλων και της ασέβειας των κυβερνώντων προς την κοινωνία.

Την ίδια ώρα η επιστροφή του Σπήλιου Σπηλιωτόπουλου στο προσκήνιο σηματοδοτεί το ενδιαφέρον του να αναλάβει και πάλι πολιτική δράση, αυτή τη φορά διεκδικώντας πιθανότατα τον δημαρχιακό θώκο της Πάτρας, ως επικεφαλής ενός υπερκομματικού ψηφοδελτίου.

Διαβάστε όλη την επιστολή (από το www.stifora.gr)

ΓΚΡΙΝΙΑ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ

Γκρίνια έχει ξεσπάσει τις τελευταίες ημέρες στο ΠΑΣΟΚ Αχαΐας μετά την ανακοίνωση των εκλογικών αποτελεσμάτων.
Μετά τις δηλώσεις Παπαγιαβή περί κατευθυνόμενων ψήφων και υποστήριξης συγκεκριμένων υποψηφίων από μηχανισμούς, ο Γιώργος Θωμάς ανακοίνωσε πως δεν θα είναι εκ νέου υποψήφιος αφήνοντας αιχμές και μιλώντας για τον εθισμό κάποιων στον μολυσμένο αέρα της παραπολιτικής και της μικροπολιτικής.

ΖΗΤΟΥΝ ΕΠΑΝΑΚΑΤΑΜΕΤΡΗΣΗ

Επανακαταμέτρηση των ψήφων που έλαβαν σε συγκεκριμένα εκλογικά τμήματα θα ζητήσουν κάποιοι εκ των υποψηφίων καθώς παρατήρησαν αποκλίσεις.
Συγκεκριμένα, αυτοί που ζητούν από το Πρωτοδικείο εκ νέου καταμέτρηση της σταυροδοσίας τους είναι οι, Γεωργία Ντάτσικα, Δήμητρα Γεωργακοπούλου-Μπάστα, Ανδρέας Τριανταφυλλόπουλος και Νίκος Νικολόπουλος.

ΣΟΚ ΣΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σοκ έχει προκαλέσει στην τοπική κοινωνία το πρωτοφανές περιστατικό επίθεσης που δέχτηκε μια 14χρονη μαθήτρια από δύο νεαρές κοπέλες στην περιοχή της Αγίας Σοφίας.
Οι νεαρές, 17 και 18 ετών, κατόπιν υπόδειξης φίλων τους δεν δίστασαν να επιτεθούν στη μαθήτρια και με την απειλή ενός στιλέτου να την ληστέψουν, ωστόσο συνελήφθησαν λίγο αργότερα. Το περιστατικό έχει αναστατώσει την περιοχή της Αγίας Σοφίας, προκαλώντας προβληματισμό για την παραβατικότητα των νέων.

ΣΤΙΣ ΦΥΛΑΚΕΣ ΚΑΙ Ο ΔΕΥΤΕΡΟΣ

Το δρόμο για τις φυλακές Ναυπλίου πήρε και ο δεύτερος κατηγορούμενος για την υπόθεση υπεξαίρεσης των 750.000 ευρώ από το υποκατάστημα της Εθνικής Τράπεζας στην οδό Αγίας Τριάδος στην Πάτρα.

Ο 53χρονος τραπεζικός υπάλληλος που οδηγήθηκε στον Ανακριτή Πατρών, υποστήριξε ότι έπεσε θύμα απάτης από τον συγκατηγορούμενό του ο οποίος επίσης προφυλακίστηκε.

ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟ

Τον Προϋπολογισμό της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Αχαΐας οικονομικού έτους 2010, καλούνται να εγκρίνουν τα μέλη του Νομαρχιακού Συμβουλίου σε συνεδρίαση που θα πραγματοποιηθεί στις 11 το πρωί της Κυριακής.

Πέμπτη 8 Οκτωβρίου 2009

ΑΙΘΡΙΟΣ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΤΗΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ ΜΕ ΤΟΠΙΚΕΣ ΟΜΙΧΛΕΣ ΤΟ ΠΡΩΙ

Γενικά καλός θα είναι ο καιρός και αύριο Παρασκευή σε ολόκληρη την χώρα με λίγες αραιές νεφώσεις στα νότια της χώρας. Στα Δυτικά Κεντρικά και Βόρεια ηπειρωτικά τις πρωινές ώρες η ορατότητα αναμένουμε να είναι περιορισμένη.

Άνεμοι: Θα πνέουν στο Αιγαίο από βόρειες διευθύνσεις και θα φτάσουν τοπικά, και τα 6 Beaufort ενώ στο Βόρειο Αιγαίο θα φτάσουν τα 4 Beaufort . Στο Ιονιο θα πνέουν από βόρειες βορειοδυτικές διευθύνσεις και θα φτάσουν τοπικά και τα 4 Beaufort.

Θερμοκρασία: Θα κυμανθεί σε υψηλά για την εποχή επίπεδα και θα φτάσει στα Βόρεια τους 28 βαθμούς στα Κεντρικά τους 29 στα Δυτικά τους 29 βαθμούς και στα νησιά του Αιγαίου την Κρήτη και τα Δωδεκάνησα τους 28 βαθμούς.

από το meteo-news

ΤΑ ΤΕΛΙΚΑ ΣΤΗΝ ΑΧΑΪΑ




Χωρίς μεταβολές στην κατάταξη των Βουλευτών που εκλέγονται στην Αχαϊα, αναρτήθηκε χθες στο Πρωτοδικείο Πατρών η επίσημη τελική λίστα σταυροδοσίας.

ΠΑ.ΣΟ.Κ.

ΚΑΤΣΙΦΑΡΑΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ31.745
ΣΠΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ25.714
ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ25.348
ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ22.871
ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΜΑΡΙΑ20.043
ΓΕΩΡΓΑΚΟΠΟΥΛΟΥ-ΜΠΑΣΤΑ ΔΗΜΗΤΡΑ19.946
ΒΕΡΡΑΣ ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ19.791
ΘΩΜΑ ΜΑΡΙΑ18.605
ΠΑΠΑΓΙΑΒΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ18.262
ΘΩΜΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ15.414
ΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ12.678
ΤΣΟΥΚΑΛΑ ΜΑΡΙΑ12.615

Ν.Δ.

ΜΠΕΚΙΡΗΣ ΜΙΧΑΗΛ21.919
ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ21.705
ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡ.19.115
ΡΑΓΙΟΥ-ΜΕΝΤΖΕΛΟΠΟΥΛΟΥ ΝΑΤΑΣΑ15.087
ΠΑΠΑΔΗΜΑΤΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ14.540
ΤΣΙΓΚΡΗΣ ΑΓΓΕΛΟΣ8.171
ΚΑΦΕΖΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ6.499
ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΥ ΠΗΝΕΛΟΠΗ4.485
ΣΤΑΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ4.352
ΠΑΝΙΤΣΑ - ΜΠΑΚΟΥΛΟΠΟΥΛΟΥ ΕΛΕΝΗ3.242
ΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ2.713
ΚΑΡΑΒΟΛΑ - ΚΑΛΥΒΑ ΒΑΣΙΛΙΚΗ1.577

Κ.Κ.Ε.

ΚΑΡΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ 5.492
ΠΕΛΕΤΙΔΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ3.978
ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ3.621
ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ2.048
ΜΠΙΡΛΗ ΕΛΕΝΗ1.535
ΛΕΚΚΑ ΕΛΕΝΗ1.494
ΛΑΪΝΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ1.427
ΚΡΑΝΙΑ ΕΙΡΗΝΗ1.321
ΘΑΝΟΠΟΥΛΟΣ ΑΛΕΞΙΟΣ1.302
ΞΥΔΙΑ ΑΓΓΕΛΙΚΗ1.214
ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΥ ΣΟΦΙΑ877
ΤΣΑΝΤΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ622

ΣΥ.ΡΙ.ΖΑ.

ΤΣΟΥΚΑΛΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ2.968
ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΥ ΜΑΡΙΑ1.685
ΖΑΦΕΙΡΟΠΟΥΛΟΥ - ΚΑΡΑΤΖΟΓΛΟΥ ΦΙΛΑΡ.
1.247
ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΥ - ΛΙΟΝΑΚΗ ΜΑΡΙΑ1.210
ΖΑΡΚΑΔΗΣ - ΝΤΟΥΡΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ807
ΛΑΔΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ740
ΚΡΙΜΠΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ704
ΚΟΓΚΑΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ
642
ΣΠΑΡΤΙΝΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
629
ΚΑΝΤΖΑΡΗ ΖΑΦΕΙΡΩ574
ΛΕΧΟΥΡΙΤΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ386
ΚΑΦΡΙΤΣΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ264

ΛΑ.Ο.Σ.

ΧΡΥΣΑΝΘΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ 1.855
ΝΤΑΤΣΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΑ1.789
ΑΝΤΩΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ1.174
ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ827
ΓΙΑΚΟΥΜΑΚΗ ΔΕΣΠΟΙΝΑ796
ΡΑΥΤΟΠΟΥΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ (ΓΙΑΓΚΟΣ)771
ΜΕΘΕΝΙΤΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ764
ΚΟΥΤΣΟΓΙΑΝΝΗΣ ΦΩΤΙΟΣ699
ΣΚΟΝΔΡΑ ΔΗΜΗΤΡΑ668
ΝΤΑΒΡΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ651
ΣΠΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ464
ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΑΡΓΥΡΩ285

ΕΚΑΤΕΡΩΘΕΝ ΠΥΡΑ

Τέλος δεν έχει ο εμφύλιος πόλεμος και στην τοπική Νέα Δημοκρατία.
Ο Χαράλαμπος Μπονάνος με ανοικτή του επιστολή δίνει συνέχεια στη σφοδρή αψιμαχία που είχε με τον Νίκο Παπαδημάτο και προειδοποιεί πως θα προσφύγει στη δικαιοσύνη, ενώ ο πρώην βουλευτής απάντησε με λίγες γραμμές και άκρως απαξιωτικό ύφος, επισημαίνοντας πως το κόμμα έχασε τις εκλογές γιατί εμπιστεύτηκε τη διαχείριση της εξουσίας σε κυρίους, όπως ο κ. Μπονάνος.

Την ίδια ώρα συνεχίζονται οι δημόσιες αντιπαραθέσεις κι άλλων στελεχών της Ν.Δ. που ζητούν την άμεση σύγκλιση των κομματικών οργάνων. Από την πλευρά του, ο Μιχάλης Μπεκίρης κάλεσε όλα τα στελέχη να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων και να μιλήσουν με ειλικρίνεια στην προσυνεδριακή διαδικασία.

ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΕΣ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΣΤΗ Ν.Ε.Ο. ΠΑΤΡΩΝ-ΑΘΗΝΩΝ

Μετ’ εμποδίων θα διεξάγεται από σήμερα η κίνηση των αυτοκινήτων στη Ν.Ε.Ο. Πατρών - Αθηνών, στο ύψος του ποταμού Μεγανίτη στο Αίγιο, εξαιτίας των εργασιών κατασκευής της γέφυρας.
Οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν για έναν χρόνο, γι’ αυτό και η Τροχαία εφιστά την προσοχή των οδηγών.
Σύμφωνα με την εταιρία "Ολυμπία Οδός", στην περιοχή των ρυθμίσεων και στο ρεύμα πρός Πάτρα, η κυκλοφορία θα διεξάγεται από μία (1) λωρίδα κυκλοφορίας πλάτους 3,5 μέτρων.
Επίσης στον ημικόμβο Αιγίου δεν θα λειτουργεί η ράμπα εισόδου από την Παλαιά Εθνική Οδό πρός την Νέα Εθν. Οδό με κατεύθυνση προς Πάτρα.
Τέλος η εταιρία υπενθυμίζει πως καθ' όλο το μήκος των ρυθμίσεων θα υπάρχουν χώροι στάσης έκτακτης ανάγκης για την εξυπηρέτηση του κοινού.

ΚΑΛΠΕΣ ΣΤΗΝ ΑΧΑΪΑ

Να προηγηθεί βασανιστικός διάλογος σε κεντρικό και τοπικό επίπεδο για τα αίτια της εκλογικής ήττας και να ακουστούν οι απόψεις των ενδιαφερομένων για την ηγεσία της Ν.Δ. ζήτησε ο Νίκος Νικολόπουλος που τις τελευταίες ημέρες έχει αναλάβει πρωτοβουλίες σύγκλησης λαϊκών συνελεύσεων ψηφοφόρων και φίλων του κόμματος.
Επίσης ο αχαιός βουλευτής ζητά να στηθούν κάλπες σε όλη την Αχαΐα για την επιλογή του προσώπου που θα υποστηριχθεί στη διαδικασία εκλογής νέου προέδρου της Ν.Δ.

ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΟΥΣ ΚΑΔΟΥΣ

Σε 48ωρη προειδοποιητική απεργία προχωρούν από την Κυριακή οι εργαζόμενοι στον τομέα καθαριότητας του Δήμου Πατρέων, ζητώντας καλύτερες συνθήκες υγιεινής και ασφάλειας.
Αύριο το πρωί οι εργαζόμενοι θα έχουν συνάντηση με τον Δήμαρχο, ενώ αμέσως μετά έχουν προγραμματίσει να δώσουν συνέντευξη στο χώρο της Ξερόλακκας.

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΦΑΚΕΛΛΟΥΣ

Την προετοιμασία φακέλων με τις προτεραιότητες της Νομαρχίας Αχαΐας ανά τομέα έργου και δράσης και τις διεκδικήσεις της περιοχής από τα αρμόδια Υπουργεία, ζήτησε ο Νομάρχης, Δ. Κατσικόπουλος.

Οι φάκελοι που θα ετοιμαστούν θα αποσταλούν στους νέους Υπουργούς με στόχο την αναλυτική ενημέρωσή τους για τα προβλήματα του Νομού και της Δυτικής Ελλάδας, γενικότερα.

"ΕΦΥΓΕ" Ο ΣΩΤΗΡΗΣ ΛΕΓΑΤΟΣ

Ένας από τους μεγαλύτερους ποδοσφαιριστές που ανέδειξε μεταπολεμικά το πατραϊκό ποδόσφαιρο, ο Σωτήρης Λεγάτος πέθανε χθες σε ηλικία 75 ετών προδομένος από την καρδιά του.
Ο Σωτήρης Λεγάτος έπαιξε στη Θύελλα ενώ τερμάτισε την καριέρα του στην Παναχαϊκή, όταν η ομάδα έπαιζε στην Α’ Εθνική.

Τετάρτη 7 Οκτωβρίου 2009

Ο ΚΑΙΡΟΣ

Γενικά καλός θα είναι ο καιρός αύριο Τετάρτη σε ολόκληρη την χώρα με λίγες αραιές νεφώσεις στα ανατολικά και νότια της χώρας. Στα Δυτικά τις πρωινές ώρες η ορατότητα αναμένουμε να είναι περιορισμένη.

Άνεμοι: Οι άνεμοι θα πνέουν στο Αιγαίο από βόρειες διευθύνσεις και θα φτάσουν τοπικά, και τα 7 Beaufort ενώ στο Βόρειο Αιγαίο θα φτάσουν τα 4 Beaufort .
Στο Ιονιο θα πνέουν από βόρειες βορειοδυτικές διευθύνσεις και θα φτάσουν τοπικά και τα 4 Beaufort.

Θερμοκρασία: H θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο και θα φτάσει στα Βόρεια τους 25 βαθμούς στα Κεντρικά τους 26 στα Δυτικά τους 28 βαθμούς και στα νησιά του Αιγαίου την Κρήτη και τα Δωδεκάνησα τους 26 βαθμούς.

ΣΥΜΠΛΟΚΗ ΜΕ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟ ΣΕ ΙΝΤΕΡΝΕΤ CAFE

Συμπλοκή με έναν τραυματία σημειώθηκε χθες το βράδυ, μεταξύ θαμώνων Internet cafe στην οδό Φαβιέρου στην Πάτρα.
Το θύμα προσπάθησε να κατευνάσει τα πνεύματα στον καβγά που ξέσπασε μεταξύ ενός Αλβανού και του υπευθύνου του καταστήματος, όταν ο αλλοδαπός αρνήθηκε να πληρώσει τον λογαριασμό για τα ποτά που κατανάλωσε με ομοεθνή του, στράφηκε εναντίον του θύματος, τραυματίζοντάς τον με κατσαβίδι στο στομάχι.

ΕΡΓΟΤΑΞΙΟ Η ΠΑΤΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΡΧΟΜΕΝΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ

Την ερχόμενη εβδομάδα ξεκινούν τα έργα του Δήμου Πατρέων που αφορούν σε ανακατασκευές βασικών οδικών αρτηριών, διανοίξεις κοινόχρηστων χώρων καθώς και άλλες τεχνικές παρεμβάσεις.
Οι μέλέτες του Δήμου αφορούν στα εξής έργα:
Ανακατασκευή οδών Ανατολικού Διαμερίσματος,
ανακατασκευή οδών Νοτίου Διαμερίσματος,
ανακατασκευή οδών Αρκτικού Διαμερίσματος,
ανακατασκευή οδών Κεντρικού Διαμερίσματος,
διανοίξεις οδών και οριοθέτηση πλατειών Αρκτικού και Κεντρικού Διαμερίσματος,
διανοίξεις οδών και οριοθέτηση πλατειών Ανατολικού και Νοτίου Διαμερίσματος, αποκατάσταση σε λεωφορειόδρομους της πόλης,
ανακαίνιση κεντρικών οδικών αρτηριών,
ανακατασκευή οδού Αγίου Ανδρέου, ανακατασκευή οδού Ακρωτηρίου και
ανακατασκευή οδού Ηρώων Πολυτεχνείου.

ΚΑΙ ΑΧΑΙΟΙ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ

Ισχυρή εκπροσώπηση έχει η Αχαΐα στην κυβέρνηση Παπανδρέου. Συνολικά τέσσερις Αχαιοί ανέλαβαν υπουργικούς θώκους. Ο Απόστολος Κατσιφάρας, Βουλευτής Αχαΐας ορίστηκε Υφυπουργός Δικαιοσύνης σε θέματα διαφάνειας και ανθρωπίνων δικαιωμάτων.


Ο Πατρινός Ανδρέας Λοβέρδος, που σάρωσε σε ψήφους στη Β’ Αθηνών ορίστηκε υπουργός Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης με Υφυπουργό τον Γιώργο Κουτρουμάνη, ο οποίος κατάγεται από τα Καλάβρυτα.


Αχαιός είναι όμως και ο Υπουργός Επικρατείας παρά τ πρωθυπουργ, Χάρης Παμπούκης. Τέλος, ως Πατρινός έχει πολιτογραφηθεί και ο Γιάννης Πανάρετος, φίλος του Γιώργου Παπανδρέου, ο οποίος ορίστηκε Υφυπουργός Παιδείας.
Ο κ. Πανάρετος έχει διατελέσει αντιπρύτανης του Πανεπιστημίου Πατρών.

ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ Η ΑΧΑΪΑ ΑΠ'ΤΟΝ ΚΑΤΣΙΦΑΡΑ

Το πρόβλημα της λαθρομετανάστευσης που ταλανίζει την Πάτρα, η ανέγερση του νέου Δικαστικού Μεγάρου, αλλά και τα προβλήματα στις φυλακές Αγίου Στεφάνου είναι μερικά από τα ζητήματα που παραμένουν σε εκκρεμότητα στην Αχαΐα και τα οποία καλείται να αντιμετωπίσει ο Υφυπουργός Δικαιοσύνης, διαφάνειας και ανθρωπίνων δικαιωμάτων, Απόστολος Κατσιφάρας.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΤΕΛΙΚΗ ΣΤΑΥΡΟΔΟΣΙΑ

Οι σάκοι των ετεροδημοτών που μέχρι αργά χθες βράδυ δεν είχαν φθάσει στο Πρωτοδικείο Πατρών είναι αυτοί που καθυστερούν την έκδοση των τελικών αποτελεσμάτων της εκλογικής αναμέτρησης.
Το Πρωτοδικείο αναμένεται σήμερα το απόγευμα να ανακοινώσει τα τελικά αποτελέσματα της σταυροδοσίας των υποψηφίων.

Στο ΛΑΟΣ βάσει των τελευταίων αποτελεσμάτων φαίνεται πως «κλείδωσε» η εκλογή του Αλέκου Χρυσανθακόπουλου, ο οποίος έχει περίπου 40 ψήφους διαφορά από τη Γεωργία Ντάτσικα.

ΒΟΛΕΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΝΟΔΕ

Συνεχίζεται ο εμφύλιος πόλεμος στη Νέα Δημοκρατία.
Τα βέλη έχουν στραφεί στη ΝΟΔΕ Αχαΐας, καθώς μετά τον Δήμαρχο Δύμης, Διονύση Γκοτσούλια που ζήτησε την παραίτηση του προέδρου και της γραμματείας της κομματικής οργάνωσης, ευθύνες στη Διοικούσα Επιτροπή της Ν.Δ. για το εκλογικό αποτέλεσμα καταλογίζουν και έξι τοπικές επιτροπές της ΟΝΝΕΔ.
Οι οργανώσεις κάνουν λόγο για ντροπιαστικό αποτέλεσμα στην Αχαΐα και καλούν σε εγρήγορση τους νέους.

ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ ΣΤΗ ΛΑΚΚΟΠΕΤΡΑ

Υπό μερικό έλεγχο τέθηκε χθες βράδυ η πυρκαγιά που ξέσπασε στην περιοχή Μαύρη Μύτη Λακκόπετρας.
Η φωτιά εκδηλώθηκε σε χαμηλή βλάστηση, ενώ στο σημείο έσπευσαν επτά οχήματα της Πυροσβεστικής με 16 άνδρες και ένα πεζοπόρο τμήμα 8 ατόμων.

ΜΑΘΗΤΗΣ ΜΕ ΧΑΣΙΣ

Ένας 18χρονος μαθητής Λυκείου από την Αιγιάλεια συνελήφθη στην οδό Ζαΐμη στην Πάτρα με 3,1 γραμμάρια χασίς.
Ο μαθητής υποστήριξε πως είχε τα ναρκωτικά για προσωπική του χρήση.

ΕΡΓΑ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΠΑΤΡΑΣ

Ξεκινούν την ερχόμενη εβδομάδα οι εργασίες που αφορούν σε ανακατασκευές οδικών αρτηριών, διανοίξεις κοινόχρηστων χώρων και άλλες τεχνικές επεμβάσεις στην Πάτρα.
Τα έργα θα προκαλέσουν κυκλοφοριακά προβλήματα, γι’ αυτό οι πολίτες πρέπει να οπλιστούν με ψυχραιμία και υπομονή.

ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΟ ΚΟΜΦΟΥΖΙΟ

Κυκλοφοριακό κομφούζιο έχει προκαλέσει στα Βραχνέικα ο αποκλεισμός της παλαιάς εθνικής οδού Πατρών- Πύργου, εξαιτίας του έργου όδευσης του αγωγού ύδρευσης του φράγματος Πείρου- Παράπειρου.
Οι εργασίες προκάλεσαν σοβαρά προβλήματα στην κυκλοφορία των οχημάτων, ενώ ο Δήμος κάνει αγώνα δρόμου για να μπορέσει να διευθετήσει μείζονα ζητήματα, όπως η μεταφορά των μαθητών.

Τρίτη 6 Οκτωβρίου 2009

ΑΙΘΡΙΟΣ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΤΗΣ ΤΕΤΑΡΤΗΣ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ

ΑΝΕΜΟI: Γενικά ΑΣΘΕΝΕΙΣ ΜΕΤΑΒΛΗΤΟΙ.
Στο Ρίο και στον Ανατολικό Πατραϊκό τοπικά Β-ΒΑ 2-4 b.

ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ: Ευρύτερα στην πόλη 16-26 β Κελσίου.

ΣΧΕΤΙΚΗ ΥΓΡΑΣΙΑ: Από 85% το πρωί γύρω από την πόλη έως 50% το μεσημέρι στα εσωτερικά τμήματα της πόλης.

ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΣ Ο ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΚΑΤΣΙΦΑΡΑΣ

Τη θέση του Υφυπουργού Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων αναλαμβάνει από αύριο ο Αχαιός Βουλευτής Απόστολος Κατσιφάρας.



Η σύνθεση του νέου Υπουργικού Συμβουλίου:

Αντιπρόεδρος της κυβέρνησης με αρμοδιότητα συντονισμού των συλλογικών κυβερνητικών οργάνων ΚΥΣΕΑ και Επιτροπής Οικονομικής και Κοινωνικής Πολιτικής:
Θεόδωρος Πάγκαλος

Υπουργείο Εσωτερικών, Αποκέντρωσης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης
Υπουργός: Γιάννης Ραγκούσης
Υφυπουργός: Ντίνος Ρόβλιας
Υφυπουργός με έδρα τη Μακεδονία: Θεοδώρα Τζάγκρη

Υπουργείο Οικονομικών
Υπουργός: Γιώργος Παπακωνσταντίνου
Υφυπουργός: Φίλιππος Σαχινίδης

Υπουργείο Οικονομίας, Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας
Υπουργός: Λούκα Κατσέλη
Υφυπουργός: Σταυρος Αρναουτάκης
Υφυπουργός με έδρα τη Μακεδονία: Μάρκος Μπόλαρης

Υπουργείο Εξωτερικών
Υπουργός: Γιώργος Παπανδρέου
Αναπλ. υπουργός: Δ.Δρούτσας
Υφυπουργός: Σπύρος Κουβέλης

Υπουργείο Εθνικής Αμυνας
Υπουργός: Ευάγγελος Βενιζέλος
Αναπληρωτής υπουργός: Πάνος Μπεγλίτης

Υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης
Υπουργός: Ανδρέας Λοβέρδος
Υφυπουργός: Γ.Κουτρουμάνης

Υπουργείο Παιδείας, Δια Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων
Υπουργός: Αννα Διαμαντοπούλου
Υφυπουργός: Εύη Χριστοφιλοπούλου
Υφυπουργός: Γ.Πανάρετος

Υπουργείο Υγείας και Κοινωνικής Πολιτικής
Υπουργός: Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου
Υφυπουργός: Φώφη Γεννηματά

Υπουργείο Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων
Υπουργός: Δημήτρης Ρέππας
Υφυπουργός: Γιάννης Μαγκριώτης
Υφυπουργός: Νίκος Σηφουνάκης

Υπουργείο Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής
Υπουργός: Τίνα Μπιρμπίλη
Υφυπουργός: Γιάννης Μανιάτης
Υφυπουργός: Θάνος Μωραΐτης

Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη
Υπουργός: Μιχάλης Χρυσοχοΐδης
Υφυπουργός: Σπύρος Βούγιας

Υπουργείο Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων
Υπουργός: Χάρης Καστανίδης
Υφυπουργός: Απ.Κατσιφάρας

Υπουργείο Πολιτισμού και Τουρισμού
Υπουργός: Πάνος Γερουλάνος
Υφυπουργός: Αντζελα Γκερέκου

Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων

Υπουργός: Κατερίνα Μπατζελή
Υφυπουργός: Μιχάλης Καρχιμάκης

Υπουργός Επικρατείας παρά τω πρωθυπουργώ: Χάρης Παμπούκης

Υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργώ και κυβερνητικός εκπρόσωπος: Γ.Πεταλωτής

Πρόεδρος της Βουλής θα προταθεί ο Φίλιππος Πετσάλνικος
Γραμματέας της Κ.Ο. θα προταθεί ο Χρήστος Παπουτσής,
κοινοβουλευτικοί εκπρόσωποι θα ορισθούν οι Χρ.Παπουτσής και Π.Ευθυμίου.

ΙΣΧΥΡΗ Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ

Καθήκοντα Υφυπουργού Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής ανατέθηκαν στον Αιτωλοακαρνάνα βουλευτή Θάνο Μωραΐτη από τον Πρωθυπουργό Γιώργο Παπανδρέου με την ολοκλήρωση της κατάρτισης του νέου κυβερνητικού σχήματος.


Στην κυβέρνηση μετέχει επίσης και ο επίσης Αιτωλοακαρνάνας (εκλέχτηκε στην Α΄Αθήνας), Σπύρος Κουβέλης ως υφυπουργός Εξωτερικών.



Επίσης και αυτό είναι αξιοσημείωτο η Υπουργός Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής Τίνα Μπιρμπίλη (το γένος Μακεδονόπουλου) κατάγεται από το Μεσολόγγι με συχνές επισκέψεις στην περιοχή. Μάλιστα στο παρελθόν είχε εκπονήσει μελέτη για την ανάδειξη της Τουρλίδας (επί δημαρχίας Παλκογιάννη).

από το messolonghinews.blogspot.com

ΕΝΑΣ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ ΣΤΟΝ ΠΑΤΡΑΪΚΟ ΠΟΥ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ ΝΑ ΧΑΘΕΙ

Εικόνα που εντυπωσιάζει κατέγραψε ο 40χρονος Κώστας Μηλιώνης , μέλος του Συλλόγου Ερασιτεχνών Αυτοδυτών «Τηθύς»,στην Πάτρα και μόλις σε βάθος μόλις 40 μ. Ένα τεράστιο, εντυπωσιακό άσπρο δέντρο, λέει στο www.Agroschannel.com , ενάμισι μέτρο σε ύψος και άλλο τόσο σε διάμετρο στα κλαδιά του, ένα σπάνιο κοράλλι στην Ανατολική Μεσόγειο . Κοράλλια έχω ξαναδεί στον Πατραϊκό, αλλά σαν κι αυτό, πολύ μεγάλο πορτοκαλί με λευκούς πολύποδες όλους ανοιγμένους πρώτη φορά.


SOS εκπέμπει ο Πατραϊκός.
Εκτός απο την υπεραλίευση μας λέει αυτό που αμτίκρυσε και με άλλους δύτες είναι τα μπάζα , μέσα στο νερό χώματα και πέτρες που κυλούν στα βαθιά. Έθαψαν ή έσπασαν το λιβάδι, αυτό το δάσος με τα κοράλλια που ξέραμε. Μιλάμε πλέον για τεράστια οικολογική καταστροφή.

ΤΑ ΤΕΛΙΚΑ ΣΤΗΝ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑ

ΤΕΛΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΣΤΑΥΡΟΔΟΣΙΑΣ
ΤΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ

ΠΑ.ΣΟ.Κ.

ΜΩΡΑΙΤΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ (ΘΑΝΟΣ) ΤΟΥ ΧΡΗΣΤΟΥ

36.452

ΜΑΚΡΥΠΙΔΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ ΤΟΥ ΔΙΟΝΥΣΙΟΥ

28.464

ΓΙΑΝΝΑΚΑ ΣΟΦΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ

28.207

ΚΟΥΡΟΥΜΠΛΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ

26.835

ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΤΟΥ ΞΕΝΟΦΩΝΤΑ

24.340

ΚΑΤΕΡΙΝΟΠΟΥΛΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΤΟΥ ΕΠΑΜΕΙΝΩΝΔΑ

15.358

ΤΟΡΟΥΝΙΔΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ (ΣΑΚΗΣ) ΤΟΥ ΣΤΕΦΑΝΟΥ

12.370

ΔΗΜΑΔΑΜΑ ΖΑΦΕΙΡΟΥΛΑ ΤΟΥ ΜΙΧΑΗΛ

12.282

ΨΑΡΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΤΟΥ ΑΝΤΩΝΙΟΥ

10.507

ΜΠΑΣΑΓΙΑΝΝΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ (ΝΑΣΟΣ) ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ

6.693

ΣΙΟΥΝΑ - ΔΗΜΗΤΡΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΜΑΡΙΑ ΤΟΥ ΑΓΗΣΙΛΑΟΥ

4.910

Ν.Δ.


ΣΑΛΜΑΣ ΜΑΡΙΟΣ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ

31.004

ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ

18.366

ΚΑΡΑΓΚΟΥΝΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ

17.827

ΛΙΒΑΝΟΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ –ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ (ΣΠΗΛΙΟΣ) ΤΟΥ ΔΙΟΝΥΣΙΟΥ

17.176

ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΤΟΥ ΠΑΝΤΕΛΗ

13.890

ΧΑΤΖΗ ΣΠΥΡΙΔΟΥΛΑ (ΛΙΝΑ) ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ

9.730

ΦΩΤΟΠΟΥΛΟΣ ΑΣΗΜΑΚΗΣ ΤΟΥ ΧΡΗΣΤΟΥ

7.342

ΚΟΤΡΟΛΟΥ-ΜΑΝΤΖΙΟΥ ΕΛΕΝΗ (ΕΛΕΝΑ) ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ

6.140

ΚΑΡΑΠΑΝΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ

5.788

ΚΟΛΩΝΙΑ ΕΙΡΗΝΗ ΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

4.548

ΦΡΑΙΜΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

3.916


Κ.Κ.Ε.

ΜΩΡΑΙΤΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΤΟΥ ΕΠΑΜΕΙΝΩΝΔΑ

3.801

ΝΙΚΑΚΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΤΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ

2.677

ΤΡΙΑΝΤΗ ΠΗΝΕΛΟΠΗ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΥ

1.867

ΝΤΟΥΝΤΟΥΜΗ ΜΑΡΙΑ ΤΟΥ ΧΡΗΣΤΟΥ

1.706

ΑΡΑΒΑΝΗΣ ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ

1.701

ΚΩΝΣΤΑΝΤΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΕΙΡΗΝΗ ΤΟΥ ΦΩΤΙΟΥ

1.211

ΣΟΛΤΑΤΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ

1.134

ΔΗΜΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΗ

1.095

ΛΥΓΕΡΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ

946

ΚΟΤΟΠΟΥΛΗΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΗ

850

ΜΑΚΡΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΤΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ

684


ΛΑ.Ο.Σ.

ΓΚΕΚΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΤΟΥ ΦΩΤΙΟΥ

1.207

ΓΚΙΟΛΙΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΤΟΥ ΘΕΟΔΩΡΟΥ

918

ΤΣΑΜΠΙΕΡΗ ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΗ

828

ΘΑΝΑΣΟΥΛΑΣ ΛΑΜΠΡΟΣ ΤΟΥ ΦΩΤΙΟΥ

784

ΚΑΛΑΒΡΥΖΙΩΤΟΥ ΣΟΦΙΑ ΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

724

ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΥ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ

644

ΚΑΚΚΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ

598

ΓΚΟΥΒΑΤΣΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΤΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ

453

ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΤΟΥ ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ

447

ΚΟΥΦΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΤΟΥ ΧΡΗΣΤΟΥ

411

ΦΙΛΙΠΠΟΠΟΥΛΟΥ ΟΥΡΑΝΙΑ ΤΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ

302


ΣΥ.ΡΙ.ΖΑ.

ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΥ ΟΛΓΑ ΤΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ

948

ΚΟΛΟΒΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΗ

903

ΓΚΑΣΟΥΚΑ ΜΑΡΙΑ ΤΟΥ ΑΝΤΩΝΙΟΥ

834

ΔΟΥΡΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΤΟΥ ΑΝΤΩΝΙΟΥ

763

ΣΑΛΟΥΡΟΥ ΑΣΠΑΣΙΑ συζ. ΑΝΤΩΝΙΟΥ

584

ΚΑΡΑΓΚΟΥΝΗΣ ΣΤΑΥΡΟΣ ΤΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ

541

ΜΠΕΝΑΤΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΤΟΥ ΘΕΟΔΟΣΙΟΥ

455

ΔΡΟΓΓΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

403

ΦΑΡΜΑΚΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΤΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ

387

ΜΑΥΡΟΜΜΑΤΗΣ ΑΝΕΣΤΗΣ ΤΟΥ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ

374

ΖΑΡΕΝΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ

265


ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ ΠΡΑΣΙΝΟΙ

ΑΠΕΡΓΗ ΣΟΦΙΑ ΤΟΥ ΣΤΑΜΑΤΙΟΥ

615

ΔΗΜΑΡΑ ΜΑΡΙΑ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ

493

ΦΟΥΝΤΑΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ ΤΟΥ ΛΑΜΠΡΟΥ

417

ΚΑΠΡΕΛΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΤΟΥ ΗΛΙΑ

283

ΣΤΑΥΡΟΥ ΡΕΝΑ ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ

249

ΚΑΚΑΡΟΥΝΑ ΓΡΗΓΟΡΙΑ ΤΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ

249

ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΔΗ ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΤΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ

241

ΠΡΟΣΟΧΗ: Επισημαίνεται ότι τα εμφανιζόμενα στοιχεία θα οριστικοποιηθούν επίσημα από το Υπουργείο Εσωτερικών και μετά από διασταύρωση όλων των στοιχείων με τα αρμόδια Πρωτοδικεία.