Παρασκευή 2 Οκτωβρίου 2009

ΠΕΦΤΕΙ Η ΑΥΛΑΙΑ

Πέφτει σήμερα η αυλαία της προεκλογικής περιόδου. Από τα μεσάνυχτα παύουν οι διαφημίσεις και οι προεκλογικές συγκεντρώσεις, ώστε οι πολίτες απερίσπαστοι να προσέλθουν στις κάλπες την Κυριακή.

Στη Ν.Δ. επικρατεί αισιοδοξία για το εκλογικό αποτέλεσμα, ενώ ζητούμενο παραμένει η συσπείρωση των οπαδών του κόμματος.


Στο ΠΑΣΟΚ, τα τοπικά στελέχη χαρακτηρίζουν γιορτή της δημοκρατίας την αποψινή συγκέντρωση και ομιλία του Γιώργου Παπανδρέου, στην πλατεία Γεωργίου στην Πάτρα στις 7.30 το απόγευμα και εκφράζουν τη σιγουριά για ισχυρή και σταθερή αυτοδυναμία.

Στο ΚΚΕ, συνεχίζονται οι εξορμήσεις των στελεχών σε κάθε γωνιά της Αχαΐας, ενώ τα τοπικά στελέχη καλούν τους πολίτες να καταδικάσουν το δικομματισμό και να δώσουν ψήφο εμπιστοσύνης στο Κομμουνιστικό Κόμμα.

Στο ΣΥΡΙΖΑ, η διατήρηση της βουλευτικής έδρας στην Αχαΐα είναι ένα από τα στοιχήματα του κόμματος. Ο Δημήτρης Παπαδημούλης που μίλησε χθες στην Πάτρα, ζήτησε την ενίσχυση του κόμματος, λέγοντας πως ο ΣΥΡΙΖΑ είναι το μόνο κόμμα που μπορεί να ασκήσει ουσιαστική αντιπολίτευση και να αποτελέσει αντίβαρο σε κάθε διάθεση αλαζονείας. Όσον αφορά στο ενδεχόμενο συνεργασίας με το ΠΑΣΟΚ ο κ. Παπαδημούλης εκτίμησε πως ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ στην περίπτωση μη αυτοδυναμίας θα προτιμήσει νέα εκλογική αναμέτρηση και όχι συνεργασίες.

Στο ΛΑΟΣ, οι υποψήφιοι του κόμματος φαίνεται πως έχουν σηκώσει το βάρος της προεκλογικής εκστρατείας σε επίπεδο Νομού, ενώ στόχος παραμένει η ανάδειξη βουλευτή στην Αχαΐα.

Τέλος, στους Οικολόγους Πράσινους συνεχίζονται οι προεκλογικές δράσεις και εξορμήσεις στελεχών, ενώ το μεγάλο στοίχημα για το κόμμα είναι η είσοδός του στη Βουλή.