Τετάρτη 23 Δεκεμβρίου 2009

Γιορτή για τα παιδιά με τη φροντίδα των εμπόρων

Ο Εμπορικός Σύλλογος της Πάτρας, μαζί με άλλους φορείς, το δήμο Πατρέων, τη ΔΕΠΑΠ, το Σύλλογο Ιδιοκτητών Παιδικών και Βρεφονηπιακών Σταθμών, το «Χαμόγελο του Παιδιού», αύριο Πέμπτη, Παραμονή των Χριστουγέννων, καλεί μικρούς και μεγάλους στο κέντρο της Πάτρας, στο «μαγικό κόσμο των παιδιών».
Ο «μαγικός κόσμος των παιδιών» είναι η γιορτή που στήνεται στην πλατεία Γεωργίου και στον «Έσπερο», προσφορά των εμπόρων στους πατρινούς καταναλωτές.
Το πρόγραμμα της γιορτής περιλαμβάνει:
- παραστάσεις κουκλοθέατρου για παιδιά
- τον καραγκιόζη και τις φιγούρες του να σκορπούν το γέλιο
- εικαστικά δρώμενα από animateur για τα όλα τα παιδιά, με τη φροντίδα του Συλλόγου Πατρινών Ιδιωτικών Παιδικών & Βρεφονηπιακών Σταθμών
- Τον Αι Βασίλη με τους καλικάτζαρους, τα ξωτικά και άλλα πολλά… happenings
Μπαλόνια και γλυκά «σερβίρονται» στα πλαίσια της γιορτής από τους… οικοδεσπότες της.
Το όλο σκηνικό θα πλαισιώνει η Μπαντίνα και παιδική χορωδία από το δήμο Πατρέων.
Mαζί μας φέτος την Παραμονή των Χριστουγέννων θα είναι και το «Χαμόγελο του Παιδιού».
Στην Πλατεία Γεωργίου θα… σφυρίζει και αύριο το Τρενάκι του Εμπορικού Συλλόγου.
Αύριο Πέμπτη η ώρα αναχώρησης για το Τρενάκι θα είναι στις 10:30 από την Πλατεία. Έως και τις 14:00 το Τρενάκι θα πηγαίνει βόλτες στην πόλη. Το Τρενάκι θα βγει πάλι το απόγευμα στην πόλη, από τις 15:30 έως 19:00.
Τις εορταστικές εκδηλώσεις της Παραμονής των Χριστουγέννων, θα υποστηρίζει ο τηλεοπτικός σταθμός Tele Τime που θα βρίσκεται από τις 11 το πρωί με το δημοσιογραφικό επιτελείο και τους τεχνικούς του στην πλατεία Γεωργίου, προκειμένου να μεταδώσει ζωντανά όλα όσα έχουν προγραμματιστεί.