Τρίτη 9 Φεβρουαρίου 2010

Οι Scorpions στην Πάτρα

Με μία μοναδική συναυλία του θρυλικού συγκροτήματος «The Scorpions» θα ανοίξουν οι εκδηλώσεις του Διεθνούς Φεστιβάλ Πάτρας 2010.
Η συναυλία των Scorpions έχει προγραμματιστεί για τις 9 Ιουνίου στο Παμπελοποννησιακό Στάδιο. Το γερμανικό μουσικό συγκρότημα, που ξεκίνησε την μεγάλη του πορεία στη παγκόσμια μουσική σκηνή στο Ανόβερο, επέλεξε μετά από 45 χρόνια παρουσίας του, να ολοκληρώσει την πορεία του αυτή με αποχαιρετιστήριες συναυλίες σε πολλά μέρη του κόσμου. Στην Ελλάδα ένας από τους σταθμούς του θα είναι η Πάτρα.
Σε συνέντευξη Τύπου που έδωσαν σήμερα για τη συναυλία των Scorpions, ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού Αλέξης Σκαρμέας και η Πρόεδρος της ΔΕΠΑΠ Ελένη Δάσιου, παρουσία των εκπροσώπων της παραγωγού εταιρείας Δημήτρη Κολιαδήμα και Τρύφωνα Κωστόπουλου, εκτιμήθηκε ότι η συναυλία των Scorpions θα είναι μια από τις μεγαλύτερες εκδηλώσεις που έχουν γίνει στην Πάτρα τα τελευταία χρόνια.
«Αποτελεί μια μοναδική ευκαιρία η συναυλία της Πάτρας, καθώς το συγκρότημα μετά από τη φετινή του περιοδεία αποφάσισε να διαλυθεί. Είμαστε πολύ χαρούμενοι που καταφέραμε να έχουμε μια τέτοια μεγάλη συναυλία που πιστεύω ότι αποτελεί μια από τις καλύτερες στιγμές του Φεστιβάλ», δήλωσε ο αντιδήμαρχος Πολιτισμού, Αλέξης Σκαρμέας.
Από την πλευρά της, η πρόεδρος της ΔΕΠΑΠ, Ελένη Δάσσιου, δήλωσε «φαν» του θρυλικού συγκροτήματος, επισημαίνοντας πως θα είναι μια συναυλία που θα συγκεντρώσει όλο το φάσμα των ηλικιών.
Η προπώληση των εισιτηρίων θα ξεκινήσει την ερχόμενη Τρίτη, από το δισκοπωλείο MUSICAL, στην οδό Ερμού 46 ΠΑΤΡΑ και από το DISCOVER- Παπασωτηρίου, στην οδό Πατρέως 30.
Οι τιμές των εισιτηρίων είναι: κερκίδα 40 ευρώ, αρένα 33 ευρώ, φοιτητικά (περιορισμένος αριθμός) 25 ευρώ και VIP 60 ευρώ.