Κυριακή 14 Μαρτίου 2010

Κλείνει αύριο ο κόμβος του Ρίου

Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν στον ανισόπεδο κόμβο Ρίου της ΝΕΟ Κορίνθου - Πατρών (Χ.Θ 206+100) και πιο συγκεκριμένα στον κλάδο εισόδου με κατεύθυνση από Γέφυρα Ρίου-Αντιρρίου προς Πάτρα, για την εκτέλεση εργασιών συντήρησης του ασφαλτοτάπητα από τον αρμόδιο Κατασκευαστή (VINCI CONSTRUCTION GRANDS PROJETS, μέλος της Κ/Ξ ΑΠΙΟΝ ΚΛΕΟΣ, οι οποίες αναβλήθηκαν την προηγούμενη εβδομάδα εξαιτίας δυσμενών καιρικών συνθηκών.
Ειδικότερα, από τις 9 αύριο το βράδυ έως τις 7:00 μεθαύριο το πρωί οι προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα περιλαμβάνουν τον πλήρη αποκλεισμό του κλάδου εισόδου με κατεύθυνση από Γέφυρα Ρίου-Αντιρρίου προς Πάτρα. Οι χρήστες που θα κινούνται με κατεύθυνση από Γέφυρα Ρίου- Αντιρρίου προς Πάτρα θα εξέρχονται προς Ρίο και οδό Σώμερσετ και θα χρησιμοποιούν την Παλαιά Εθνική Οδό ακολουθώντας τη σχετική προσωρινή παρακαμπτήρια σήμανση.
Σε περίπτωση κακοκαιρίας, οι ανωτέρω εργασίες θα πραγματοποιηθούν την επόμενη μέρα κατά την ίδια ώρα.
Η Ολυμπία Οδός ευχαριστεί για την κατανόηση και παρακαλεί τους οδηγούς να συμμορφώνονται προς την σχετική εργοταξιακή σήμανση και τις υποδείξεις της Τροχαίας, καθώς και να επιδείξουν αυξημένη προσοχή κατά τη διέλευσή τους από τα εν λόγω σημεία.