Πέμπτη 10 Σεπτεμβρίου 2009

Η ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΗ ΜΕΤΡΗΣΗ

Αντίστροφα έχουν αρχίσει να μετρούν οι υποψήφιοι που θα περιληφθούν τελικά στα ψηφοδέλτια Ν.Δ. και ΠΑΣΟΚ στην Αχαΐα, καθώς την Πέμπτη και την Παρασκευή αναμένονται ανακοινώσεις από τα επιτελεία των κομμάτων.

Στη Ν.Δ. το ψηφοδέλτια της Αχαΐας είναι σχεδόν έτοιμο και το τοπίο έχει ξεκαθαρίσει μετά και την ανακοίνωση της Λένας Καλεντζώτη ότι δεν θα είναι υποψήφια.

Στο ΠΑΣΟΚ αναμένεται το μεσημέρι της Πέμπτης, η ανακοίνωση του βασικού κορμού του ψηφοδελτίου, στο περιθώριο της ομιλίας του Γιώργου Παπανδρέου στη συνεδρίαση του Εθνικού Συμβουλίου. Ο Θανάσης Παπαδόπουλος όπως όλα δείχνουν θα εκπροσωπήσει τελικά την τ. επαρχία Καλαβρύτων, μετά την απόφαση να είναι υποψήφιος στη Β’ Αθηνών, ο Γιώργος Κουτρουμάνης.

Την ίδια ώρα, σε προεκλογικούς ρυθμούς κινούνται οι κομματικές οργανώσεις στο Νομό. Μπαράζ συσκέψεων από την Πέμπτη. Στη ΝΟΔΕ Αχαΐας η ομάδα επικοινωνίας ενισχύεται με τον Θεόφιλο Βασιλείου και τον Σωτήρη Μαμμάση, ενώ την Παρασκευή θα συνεδριάσει η Ολομέλεια της οργάνωσης.

Στο ΠΑΣΟΚ το απόγευμα της Πέμπτης θα πραγματοποιηθεί σύσκεψη του Οργανωτικού, καθώς και συνάντηση της Νομαρχιακής Επιτροπής με τους γραμματείς των συντονιστικών τοπικών οργανώσεων.