Κυριακή 6 Σεπτεμβρίου 2009

ΔΥΟ ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΑ ΤΡΟΧΑΙΑ ΣΤΗΝ ΑΧΑΪΑ

Μια 34χρονη αλλοδαπή, κάτοικος εν ζωή του χωριού Πόρτες Ωλενίας, 3 σοβαρά τραυματίες και ένας ελαφρύτερα, είναι ο απολογισμός τροχαίου δυστυχήματος που έγινε χθες Σάββατο 5 Σεπτεμβρίου στις 22:05 στο 29ο χλμ της Ν.Ε.Ο. Πατρών - Πύργου .
Το τροχαίο συνέβη όταν 50χρονος οδηγός Ι.Χ. με κατεύθυνση προς Πάτρα συγκρούστηκε με άλλο Ι.Χ. που είχε κατεύθυνση τον Πύργο το οποίο επιχειρούσε να στρίψει αριστερά.

Ένα ακόμη θανατηφόρο τροχαίο είχαμε σήμερα Κυριακή 6 Σεπτεμβρίου στις 7:20 το πρωί στο 197ο χλμ της Ν.Ε.Ο. Αθηνών - Πατρών, όταν ΙΧ που οδηγούσε 29χρονος αλλοδαπός, για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους, πέρασε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας, με αποτέλεσμα να συγκρουστεί με το ΙΧ που οδηγούσε 47χρονος το οποίο στη συνέχεια συγκρούστηκε με διερχόμενο λεωφορείο.
Αποτέλεσμα της σύγκρουσης ήταν να τραυματιστεί θανάσιμα ο 47χρονος οδηγός του διερχόμενου αυτοκινήτου, κάτοικος εν ζωή Αιγίου, ενώ σοβαρά τραυματισμένος ανασύρθηκε ο 29χρονος αλλοδαπός του πρώτου οχήματος.Η κυκλοφορία στο σημείο διεκόπη για περίπου 15 λεπτά.
Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων Αχαϊας.