Δευτέρα 21 Σεπτεμβρίου 2009

ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΩΝ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ

Τις τελευταίες λεπτομέρειες ρυθμίζουν τα κόμματα στην Αχαΐα για τις προεκλογικές συγκεντρώσεις. Το «χορό» των προεκλογικών συγκεντρώσεων θα ανοίξει το ΚΚΕ με την ομιλία της Αλέκας Παπαρήγα την Παρασκευή 25 Σεπτεμβρίου στην Πλατεία Γεωργίου.

Ακολουθεί η Ν.Δ. Με τον Κώστα Καραμανλή που θα μιλήσει το ερχόμενο Σάββατο 26 Σεπτεμβρίου στην Πλατεία Γεωργίου. Μέχρι στιγμής δεν έχει οριστικοποιηθεί το πρόγραμμα επισκέψεων του Πρωθυπουργού καθώς η τοπική Ν.Δ. έχει προτείνει μία σειρά από έργα που ο Πρωθυπουργός πρέπει να επισκεφθεί.
Όπως τόνισε στο ραδιόφωνο του ΑΝΤ1 ΠΑΤΡΑΣ ο Πρόεδρος της ΝΟΔΕ Αχαΐας Ανδρέας Αβραμόπουλος "το κλίμα αλλάζει μέρα με τη μέρα προς όφελος της Ν.Δ. και η τρίτη έδρα μπορεί να κερδιθεί".
Το Σάββατο αναμένεται στην Πάτρα και ο Πρόεδρος του ΛΑΟΣ Γ. Καρατζαφέρης που θα έχει επαφές με στελέχη και ψηφοφόρους του κόμματός του.

Στο ΣΥΡΙΖΑ όλα είναι έτοιμα για την προεκλογική συγκέντρωση την 1η Οκτωβρίου με ομιλητές τους Δημήτρη Παπαδημούλη και Γιάννη Θεωνά.

Τις προεκλογικές συγκεντρώσεις θα κλείσει το ΠΑΣΟΚ με την ομιλία του προέδρου του κινήματος Γ. Παπανδρέου στις 2 Οκτωβρίου.
Τέλος την Πάτρα θα επισκεφθεί και ο Πρόεδρος του ΛΑΟΣ Γ. Καρατζαφέρης.