Τρίτη 22 Σεπτεμβρίου 2009

ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΟΣ ΠΥΡΕΤΟΣ

Προεκλογικός πυρετός στα επιτελεία των κομμάτων.

Στη Ν.Δ. δεν έχει ξεκαθαρίσει αν ο Πρωθυπουργός θα επισκεφθεί το Σάββατο έργα της περιοχής ή θα περιορισθεί στην ομιλία που έχει προγραμματισθεί στις 7.30 το απόγευμα στην Πλατεία Γεωργίου. Σήμερα συγκαλείται η επιτροπή εκλογικού αγώνα, ενώ ξεκινούν οι εξορμήσεις των κλιμακίων.

Στο ΠΑΣΟΚ παραμένει ανοικτό το ενδεχόμενο ο Πρόεδρος τους Κινήματος να μιλήσει στο Μώλο της Αγίου Νικολάου στις 2 Οκτωβρίου. Χθες συνεδρίασε η Περιφερειακή επιτροπή με αντικείμενο το συντονισμό των οργανώσεων και επισημάνθηκε ότι δεν υπάρξουν αφισοκολλήσεις καθώς αποτελεί εντολή του Προέδρου του κόμματος.

Στο ΚΚΕ και το ΣΥΡΙΖΑ υπάρχει κινητικότητα εν όψει της καθόδου της Αλέκας Παπαρήγα που θα μιλήσει την Παρασκευή στην Πλατεία Γεωργίου και των Δημήτρη Παπαδημούλη και Γιάννη Θεωνά από το ΣΥΡΙΖΑ που θα μιλήσουν την 1η Οκτωβρίου. Αύριο εγκαινιάζεται το εκλογικό κέντρο του ΣΥΡΙΖΑ στην πλατεία Γεωργίου.

Το Σάββατο επισκέπτεται την Πάτρα ο Πρόεδρος του ΛΑΟΣ Γ. Καρατζαφέρης, ενώ αύριο αναμένεται ο Πρόεδρος της Δημοκρατικής Αναγέννησης Στέλιος Παπαθεμελής.