Πέμπτη 24 Σεπτεμβρίου 2009

"ΞΕΣΗΚΩΝΟΝΤΑΙ"ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΩΝ ΤΣΟΥΚΑΛΕΪΚΩΝ

Επί ποδός βρίσκονται οι κάτοικοι και επαγγελματίες του δημοτικού διαμερίσματος Τσουκαλεϊκων του Δήμου Βραχνεϊκων μετά την απόφαση της κατασκευάστριας εταιρείας τους έργου διέλευσης αγωγού ύδρευσης από το φράγμα Πείρου Παραπείρου, να διακοπεί η κυκλοφορία των οχημάτων για τρεις μήνες.
Την απόφαση αυτή υπογράφουν το ΥΠΕΧΩΔΕ και η τροχαία της Πάτρας και αποκλείει τους κατοίκους να προσεγγίσουν με τα οχήματά τους στα σπίτια αλλά και τα καταστήματα.
Σήμερα το απόγευμα κάτοικοι και επαγγελματίες θα πραγματοποιήσουν σύσκεψη προκειμένου να αποφασίσουν τον τρόπο αντίδρασης ενώ εξετάζουν και την κατάθεση ασφαλιστικών μέτρων.
«Το έργο θα βαλτώσει καθώς οι μεν ιδιοκτήτες οικοπέδου που η κατασκευάστρια εταιρεία αποφάσισε να περάσει τον αγωγό χωρίς καν προηγουμένως να απαλλοτριώσει την έκταση, προσέφυγαν στην Δικαιοσύνη γεγονός η δε Αρχαιολογική Υπηρεσία απαγόρευσε τη διέλευση του έργου προκειμένου να προστατευθεί η Ρωμαϊκή γέφυρα που υπάρχει στο κέντρο του χωριού που περνάει ο αγωγός», δήλωσε στο ραδιόφωνο του ΑΝΤ1 ΠΑΤΡΑΣ, η δημοτική σύμβουλος Τασία Παπαντωνοπούλου.