Κυριακή 7 Μαρτίου 2010

Τρεις νεκροί σε τροχαίο στην Πατρών-Πύργου

Ακόμη τρεις άνθρωποι άφησαν την τελευταία τους πνοή στην άσφαλτο, στην εθνική μας καρμανιόλα, Πατρών- Πύργου, στο ύψος των Τσουκαλεΐκων. Σύμφωνα με την Αστυνομία, Ι.Χ. που οδηγούσε ο 63χρονος Κωνσταντίνος Σγούρας του Βασιλείου από το Τζάιλο και είχε κατεύθυνση τον Πύργο, εισήλθε κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας με αποτέλεσμα να συγκρουστεί πλαγιομετωπικά με το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 52χρονος Ιωάννης Διδάχος του Δημητρίου και είχε κατεύθυνση την Πάτρα.
Η σύγκρουση ήταν σφοδρή και τα δύο οχήματα μετατράπηκαν σε άμορφη μάζα σιδηρικών. Από τα συντρίμμια ανασύρθηκαν νεκροί από το πρώτο όχημα ο 63χρονος οδηγός του και από το δεύτερο, ο Ιωάννης Διδάχος, η σύζυγός του Παναγιώτα Ρηγοπούλου- Διδάχου από τις Βελιτσές 45 ετών, ενώ σοβαρά τραυματίας ο 17χρονος γιος του ζευγαριού που μεταφέρθηκε και νοσηλεύεται στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Ρίου.
Να σημειωθεί πως την ώρα του τροχαίου, ο δρόμος ήταν ολισθηρός, καθώς έβρεχε, ενώ για αρκετή ώρα η κίνηση των οχημάτων διεξαγόταν μετά δυσκολίας. Τα ακριβή αίτια πρόκλησης του δυστυχήματος διερευνά η Τροχαία Πατρών.