Κυριακή 7 Μαρτίου 2010

Απροσπέλαστο το κέντρο στα Ι.Χ.

Κυκλοφοριακό «έμφραγμα» αναμένεται να προκληθεί στο κέντρο της Πάτρας από αύριο έως και τις 15 Μαΐου, εξαιτίας των εργασιών ασφαλτόστρωσης και συντήρησης οδών.
Γι’ αυτό καλό είναι να ξεχάσετε το Ι.Χ. για τις μετακινήσεις σας στο κέντρο, μιας και σε διαφορετική περίπτωση θα ταλαιπωρηθείτε απίστευτα όχι μόνο γιατί βασικές κεντρικές οδικές αρτηρίες θα είναι απροσπέλαστες, αλλά και γιατί θα μειωθούν κατά πολύ οι διαθέσιμες θέσεις στάθμευσης, αφού για την καλύτερη διευθέτηση της κυκλοφορίας από τους εναπομείναντες δρόμους θα απαγορευτεί το παρκάρισμα σε όλο το μήκος της Καρόλου και της Αγίου Ανδρέου.
Οι δρόμοι στο κέντρο που θα ασφαλτοστρωθούν είναι: Κορίνθου από Γούναρη έως Αγ. Σοφίας, Μαιζώνος από Πατρέως έως Γούναρη και από Σαχτούρη έως Παπαφλέσσα, Μαιζώνος από Καρόλου έως Γκότση, Κανακάρη από Κολοκοτρώνη έως Παπαφλέσσα, Κολοκοτρώνη από Κανακάρη έως Αγ. Ανδρέου, Ερμού από Κανακάρη έως Οθ. Αμαλίας, Αράτου από Μαιζώνος έως Κορίνθου, Ρήγα Φεραίου από Σατωβριάνδου έως Κολοκοτρώνη, Κωνσταντινουπόλεως έως Φαβιέρου έως Καρόλου και Καρόλου από Μαιζώνος έως Κορίνθου.
ΠΟΙΟΙ ΔΡΟΜΟΙ ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΑΥΡΙΟ
Από αύριο κλείνουν:
• Κορίνθου, στο τμήμα της μεταξύ των οδών Πατρέως και Αγ. Νικολάου
• Κανακάρη, στο τμήμα της μεταξύ των οδών Ζαΐμη και Ερμού
• Κολοκοτρώνη, στο τμήμα της μεταξύ των οδών Κανακάρη και Μαιζώνος
• Αγ. Νικολάου, στο τμήμα της μεταξύ των οδών Κορίνθου και Καραϊσκάκη
• Ερμού, στο τμήμα της μεταξύ των οδών Κανακάρη και Μαιζώνος