Τετάρτη 20 Ιανουαρίου 2010

Στην Πάτρα η Αλέκα Παπαρήγα

Στην Πάτρα αναμένεται την ερχόμενη Κυριακή 24 Ιανουαρίου, η Γραμματέας του ΚΚΕ, Αλέκα Παπαρήγα, προκειμένου να εγκαινιάσει τα νέα γραφεία του κόμματος επί της οδού 12ου Συντάγματος 34.
Πρόκειται για ένα νέο κτίριο, το οποίο κατασκευάστηκε από το κόμμα μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα, προκειμένου να φιλοξενήσει τις δράσεις του, αλλά και τα γραφεία της Επιτροπής Πελοποννήσου του ΚΚΕ.
Να σημειωθεί πως η Νομαρχιακή Επιτροπή έχει προσκαλέσει τη Γραμματέα του κόμματος να κάνει τα εγκαίνια των νέων γραφείων.
Τα εγκαίνια των νέων ιδιόκτητων γραφείων της Οργάνωσης, αποτελεί κορυφαία στιγμή για τα τοπικά στελέχη, καθώς η Επιτροπή Πελοποννήσου είναι από τις λίγες που αποκτά δικό της χώρο.
Το πρόγραμμα της εκδήλωσης των εγκαινίων έχει ως εξής: Στις 12.30 το μεσημέρι διοργανώνεται μεγάλη πολιτική συγκέντρωση έξω από τα νέα γραφεία με ομιλήτρια τη Γ.Γ. της Κ.Ε. του ΚΚΕ, Αλέκα Παπαρήγα, την οποία θα προλογίσει ο Γραμματέας της Ε.Π. Κώστας Μπάτσικας. Στη συνέχεια θα ακολουθήσει γλέντι στο κέντρο «ΑΣΤΕΡΙΑ». Ακόμα, στο χώρο των γραφείων, από το Σάββατο 23 Γενάρη, θα λειτουργεί έκθεση ντοκουμέντων για την τοπική δράση του ΚΚΕ και του λαϊκού κινήματος στη μεγάλη δεκαετία 1940 - 1950. Η έκθεση θα λειτουργεί από τις 10 το πρωί μέχρι τις 10 το βράδυ.